Profile Warisan Hakhi


Selamat datang 
Ke Perniagaan  Warisan Hakhi  
Warisan Hakhi (WH) telah ditubuh/daftar pada tahun 2002. Berdaftar dengan Kementerian Kewangan dan milik bumiputera. Beroperasi di utara Semenanjung Malaysia iaitu di negeri Kedah. WH banyak terlibat dengan produk-produk yang berkaitan dengan kayu.
WH memilih kayu sebagai perniagaan adalah kerana kayu merupakan sumber alam semulajadi yang unik dan mempunyai daya tarikan yang tersendiri. Selain itu seni pertukangan kayu juga buat masa sekarang semakin berkurangan dan WH berusaha untuk mendedahkan semula seni ini di samping perniagaan yang di jalankan.
WH berusaha untuk mendedahkan semula seni ini di samping perniagaan yang di jalankan
Kebanyakan pelanggan WH adalah terdiri daripada orang perseorangan, pejabat kerajaan, sekolah-sekolah, IPT dan lain-lain lagi. WH akan memastikan setiap pelanggan yang mendapatkan khidmat sentiasa berpuashati dan mutu hasil kerja akan dipertingkat dari masa ke semasa. Sokongan moral daripada pihak pelanggan adalah sangat dihargai.
Sekiranya Anda 
Dari Arah Alor Setar Atau Kota Sarang Semut
Sebelum masuk ke pekan Guar Chempedak anda akan bertemu dengan pembahagi jalan berpagar ( Road Divider ) . Di pembahagi jalan tersebut anda akan nampak sebuah masjid dan Pejabat Pertahanan Awam disebelah kanan  manakala  disebelah kiri pula anda akan nampak wakaf-wakaf pamiran keluaran perniagaan kami  dan sebuah stall jualan miniman     " Soya Warisan " . Ditepi stall tersebut ada satu jalan mini tar . Apa yang harus anda buat ialah terus  masuk melalui mini tar tersebut dan anda akan dapati  kami sini . 

Sekiranya Anda 
Dari Arah Sungai Petani Atau Gurun 

Di Pekan Guar Guar Chempedak anda akan bertemu dengan 
Simpang Empat dan Lampu Isyarat .  Kiri menghala ke Yan dan 
Kanan menghala ke Junun . Di sini anda perlu terus sehingga habis  
pembahagi jalan dan buat satu " U Turn " , dan  anda akan 
nampak sebuah masjid serta  Pejabat Pertahanan Awam di sebelah kiri  
Masjid Al-Wusta
Pejabat Pertahan Awam
 manakala  di sebelah kanan  pula anda akan nampak wakaf-wakaf pamiran keluaran perniagaan kami  dan sebuah stall jualan miniman " Soya Warisan " . Ditepi stall tersebut ada satu jalan mini tar . Apa yang harus anda buat ialah terus  masuk melalui mini tar tersebut dan anda akan dapati  kami sini . 

Sekiranya anda kebuntuan mengenai keterangan diatas jangan segan  hubungi kami untuk bantuan  menunjuk arah

Terima Kasih

Sekirangya anda gagal menemui kami , silalah  membuat panggilan
ke No. ini :     019 4311 811 . Muhd. Hanis
Alamat
No 241 , Jalan Raya
Guar Chempedak
Kedah Darul Aman
Email : Warisanhakhi@yahoo.com.my